Barcelonan seurajohto järjestää seurapresidenttivaalit kahden vuoden kuluttua.

Josep Maria Bartomeun pesti päättyy silloin seurapresidentin roolissa, eikä Bartomeu saa asettua sääntöjen mukaan uudelleen ehdolle.

Catalunya Radio haastatteli keskiviikkona Barcelonan varapresidenttiä Jordi Cardoneria. Cardenor ei ole vielä päättänyt, asettuuko ehdolle seurapresidenttivaaleihin.

– Siihen on vielä vaikea vastata. Minulla on yksi selvä esimerkki, sillä olen työskennellyt pitkään Bartomeun kanssa. Teemme tätä työtä intohimon vuoksi. En voi vielä sulkea mitään vaihtoehtoja pois, koska en ole vielä päättänyt, asetunko ehdolle.

– Harkitsen ehdolle asettumista. Minulta on kysytty sitä jo pitkään. Haluan katsoa asiaa tarkemmin. Barcelona on ollut tärkeä osa elämääni. Olen omistanut elämäni Barcelonalle vuodesta 2010 lähtien ja se on syönyt aikaa omalta perheeltäni ja ystäviltäni. Barcelonan seurapresidenttinä oleminen vaatii paljon aikaa ja omistautumista, ei se ole niin helppoa, Cardoner muistutti.