Barcelona isännöi keskiviikkoiltana Internazionalea Camp Noulla Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.

Interiä urallaan kymmenen vuoden ajan edustanut Marco Materazzi kertoi mietteensä kamppailusta Marcalle.

Materazzin mielestä Barcelona ei aiheuta vastustajissa samanlaista pelkoa kuin aiemmin.

– Barcelona on aina vahva joukkue, mutta he eivät aiheuta enää niin paljon pelkoa. Tämä Barcelona ei ole kymmenen vuoden takainen Barcelona. Se joukkue oli sellainen, jota emme näe enää koskaan. Kaikki pelasivat siinä joukkueessa kuin ulkomuistista, Materazzi kehui.

– Nyt Barcelonalla on kolme tai neljä absoluuttista huippupelaajaa, mutta silloin koko joukkue oli täynnä pelkkiä tähtiä ja siinä päällä oli vielä Messin kaltainen nero. Messin pysäyttäminen on mahdotonta. On vain toivottava, että hänellä on huono päivä.

Materazzi oli mukana pudottamassa Barcelonaa Mestarien liigan välierissä keväällä 2010. Inter voitti tuolloin Mestarien liigan.

José Mourinho vaati, ettemme tekisi ainuttakaan virhettä, jos halusimme päästä finaaliin. Kotiottelussa maalin tekeminen oli hyvin tärkeää ja onnistuimme siinä. Silloinen Barcelona oli käytännössä voittamaton joukkue, seurahistoriansa paras. Menimme toiseen osaan Camp Noulle itseluottavaisina, vaikka tiesimme, että mitä vain voi tapahtua, kun Messi on kentällä.