Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro sai ikäviä uutisia Madridin derbyn jälkeen, kun hänen kotiinsa oli murtauduttu, lue lisää tästä. Casemiron joukkuetoverin Lucas Vazquezin vaimo Maca Capilla otti asiaan kantaa Instagram-tilillään.

Poliisi saattoi Casemiron kotiinsa derby-ottelun jälkeen. Ikävintä murtautumisessa oli se, että Casemiron perhe oli kotona, kun ryöstö tapahtui. Perhe on onneksi kuitenkin turvassa ja kunnossa.

Espanjassa jalkapalloilijoiden koteihin on tapahtunut viime vuosien aikana lukematon määrä murtautumisia. Myös Vazquezin ja Capillan kotiin murtauduttiin viime kesänä, kun he olivat viettämässä kesälomaa.

Sama kohtalo on ollut myös muun muassa Gerard Piquella, Karim Benzemalla, Jordi Alballa, Alvaro Moratalla sekä Kevin-Prince Boatengilla. Marcan mukaan Espanjassa on murtauduttu yhteensä yli 15 pelaajan kotiin viimeisten vuosien aikana.

– Kerta toisensa jälkeen. Milloin voimme asua rauhassa omassa kodissamme? Milloin voimme mennä töihin rauhassa? Capilla kirjoitti Instagramin MyStoryssa.