Cesc Fàbregas uskoo Lionel Messin jäävän historiaan ainutlaatuisena pelaajana. Espanjan maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja pääsi pelaamaan vuosina 2011-2014 Barcelonassa kolmen vuoden ajan argentiinalaisen rinnalla.

Barca-hyökkääjä Messi on hallinnut jalkapallomaailmaa jo yli vuosikymmenen verran. Fàbregas uskoo, ettei toista vastaavaa pelaajaa enää tule.

– Se on varmaankin mahdotonta. Olemme nähnyt pelaajia, kuten Ronaldo ja Ronaldinho. He ovat uskomattomia pelaajia, mutta Messi on ollut paras jo 15 vuoden ajan. Hän pelaa 17. kauttaan ja on ollut paras 18-vuotiaasta saakka, Fàbregas kehui AS:lle.

– Olen nähnyt asioita, joita ei voisi uskoakaan. Hän teki maaleja joka kolmas päivä. Hän saattoi mennä pelaamaan Argentiinan maajoukkueeseen, palata jetlagissa ja tehdä hattutempun. Uskokaa pois, se ei ole normaalia.

Fàbregasia myös harmittaa, ettei yhteinen taival Messin kanssa jatkunut pidempään.

– Olisin nauttinut päästä pelaamaan enemmän Leon kanssa. Minulla oli siinä tapauksella huonoa tuuria. Meillä oli ensimmäisellä kaudella loistava ymmärrys. Seuraavat kaudet kuitenkin olivat loukkaantumisten suhteen urani pahimpia.

– En ollut tärkeillä hetkillä parhaimmillani. Se vaikutti jokaiseen, myös Leoon.