Atlético Madrid tavoittelee hyökkääjä Mauro Icardia Internazionale Milanosta lainasopimuksella, jossa on 70 miljoonan euron osto-optio mukana, kertoo ESPN.

Argentiinalaishyökkääjä Icardi, 26, ajautui viime kaudella erimielisyyksiin Interin kanssa ja menetti myös joukkueen kapteeninnauhan. Hän oli jonkin aikaa pelaamatta, mutta suhde ei ole korjaantunut kokoonpanoon paluusta huolimatta.

Tänä kesänä Inter antoi Icardin pelinumeron uudelle hankinnalleen Romelu Lukakulle.

Icardi on ollut yhdistettynä myös Interin kilpailijoihin Juventukseen ja Napoliin, mutta ESPN:n mukaan argentiinalaiskärki perheineen on kiinnostunut muuttamaan Madridiin.

Seurojen välisissä neuvotteluissa on kuitenkin vielä tekemistä. Atléti haluaa Icardin osto-optiollisella lainasopimuksella, mutta Inter haluaisi hänestä lopullisesti eroon jo tänä kesänä.

ESPN:n mukaan Atlétin päävalmentaja Diego Simeone on tehnyt Icardille selväksi, että hän ei huonoa käytöstä katsele. Simeone uskoo kuitenkin, että Icardi sopeutuu La Ligaan nopeasti, sillä hyökkääjä pelasi Espanjassa jo juniorivuosinaan lähes kymmenen vuotta.