La Ligassa on tapahtunut keskiviikkona kolme mielenkiintoista siirtoa.

Aluksi Betis tiedotti hankkineensa viimein Álex Morenon Rayosta noin kymmenellä miljoonalla eurolla. 26-vuotias laitapuolustaja osallistui jo Betisin keskiviikon harjoituksiin ja on pelikunnossa sunnuntain Barcelona-otteluun mennessä.

Valenciassa Levante julkisti Nemanja Radojan siirron. Radoja saapui Levanteen ilmaisella siirrolla, sillä keskikenttäpelaajan sopimus Celtan kanssa päättyi heinäkuun alussa. Serbialainen ehti edustaa Celtaa viiden vuoden ajan. Radoja allekirjoitti Levanten kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Espanyol lainasi sen sijaan Sébastien Corchian Sevillasta. Oikean laitapuolustajan lainasopimus kattaa alkaneen kauden ja siinä on mukana osto-optio. Corchia siirtyi Sevillaan kaksi vuotta sitten Lillestä, mutta jäi Andalusiassa pienelle vastuulle ja vietti viime kauden lainalla Benficassa. Benficassa mukaan tarttui Portugalin sarjamestaruus, mutta peliaika jäi myös Lissabonissa pieneksi.