Sevilla on lainannut 30-vuotiaan keskikenttäpelaajansa Roque Mesan Leganésiin. Mesalle ei löytynyt sopivaa roolia valmentaja Julen Lopeteguin suunnitelmissa, mutta vuoden lainapestiin ei kuitenkaan sisällytetty osto-optiota.

Siirto oli saamassa vielä loppuhetkillä yllättävän käänteen, koska Roque Mesalla oli omasta mielestään Sevillalta saatavia vielä 350 000 euron edestä. Velkatilanne oli epäselvä, sillä Sevillan mielestä tämä maksu ei kuulunut sille. Lainasiirron kariutumisen estämiseksi Sevilla kuitenkin kuittasi summan pikimmiten.

Kanariansaarilta kotoisin oleva Roque Mesa on pelannut La Ligaa Sevillan lisäksi kotisaartensa Las Palmasissa. Syksyllä 2017 hän sai maistaa valioliigavauhtia Swanseassa, mutta peliminuutit jäivät hyvin vähäisiksi, ja tammikuussa 2018 Mesa palasi Espanjaan, Sevillan lainattua pelaajan. Kesällä 2018 Sevilla lunasti Mesan pelaajaoikeudet omikseen.

C.D. Leganés

@CDLeganes
💥FICHAJE I El C.D. Leganés fortalece su medio campo con la llegada de Roque Mesa #BienvenidoRoque

➡️bit.ly/2MfAask

Torstaina Leganést tiedotti toisestakin pelaajalainasta. Se lainaa yhdeksi kaudeksi myös 22-vuotiaan nigerialaistopparin Chidozie Awaziemin. Nigerian maajoukkuepuolustaja saapuu seuraan Portosta.

Awaziem ei ole onnistunut lyömään Portossa läpi, ja siksi hän on kiertänyt viime kausina lainoilla. Kauden 2017-2018 Awaziem pelasi Ranskan liigan Nantesissa ja viime kevätkausi vierähti turkkilaisessa Caykur Rizesporissa.

Oikeajalkainen toppari kykenee pelaamaan myös laitapuolustajana. Hän on pelannut 11 A-maaottelua ja esiintyi myös viime kesän African Cup of Nationsissa.

Lähteet: Vamosmisevillafc ja Leganésin kotisivut

La Liga starttaa perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!