Leo Ulloa on parhaillaan ilman seuraa. Argentiinalaiskärki etsii itselleen uutta osoitetta, ja Marcan mukaan useat espanjalaisseurat ovat kiinnostuneet Ulloasta.

Leganés, Betis ja Alavés ovat osoittaneet kiinnostuksensa 33-vuotiasta kärkeä kohtaan. Ulloa teki viime kaudella Meksikon pääsarjassa ja cupissa yhteensä 14 maalia. Pachucaa edustanut Ulloa haluaa palata Eurooppaan.

Ulloa muistetaan parhaiten ajastaan Leicesterissä. Ulloa edusti seuraa neljän vuoden ajan ja voitti Leicesterissä historiallisen Valioliigan mestaruuden. Argentiinalainen pelasi seurassa myös Mestarien liigaa.

Marcan mukaan myös Segundassa pelaava Almería on kiinnostunut Ulloasta. Ulloa edusti aiemmin urallaan Almeríaa kahden ja puolen vuoden ajan ennen siirtoaan Brightoniin. Almeríalla on uudet omistajat, jotka aikovat tiettävästi pumpata seuraan rahaa huomattavia määriä.