Sevilla voitti Liverpoolin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä harjoitusottelussa Yhdysvalloissa maalein 2-1.

Alejandro Pozo teki Sevillan voittomaalin lisäajalla. Sevillan ensimmäisestä vastasi Nolito. Divock Origi teki Liverpoolin tasoitusmaalin.

Itse lopputulos ei kuitenkaan jäänyt ottelun puhutuimmaksi tapaukseksi. Sevillan Joris Gnagnon sai vartti ennen päätösvihellystä suoran punaisen kortin taklattuaan rumasti Liverpoolin nuorta Yasser Lacouria. Gnagnon tuli tilanteeseen selvästi myöhässä, ja potkaisi voimakkaasti Lacouria jaloille.

– Haluan pyytää julkisesti anteeksi Liverpoolilta, Lacourilta, hänen perheeltään ja kannattajiltaan.

– Se oli kammottava teko minulta. Oli syynä mikä tahansa, niin tuollaista ei saa tapahtua jalkapallokentällä. Kaikki rukoiluni kohdistuvat Lacouriin ja hänen perheeseensä, Gnagnon totesi ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa.