Real Sociedad tiedotti maanantaina kiinnittäneensä joukkueeseensa uutena nimenä maalivahti Alex Remiron. Remiron sopimus ulottuu kesään 2023 saakka.

Real Sociedad Fútbol

@RealSociedad
COMUNICADO OFICIAL: Acuerdo con Alejandro Remiro para que se incorpore a partir del 1 de julio #OngiEtorriRemiro #RealSociedad ⬇️ realsociedad.eus/es/noticias/de…
realsociedad.eus

Acuerdo con Alejandro Remiro

COMUNICADO OFICIAL

Kiinnostavan Remiron värväyksestä tekee se, että hän siirtyy Sán Sebastianiin Real Sociedadin verivihollisen Athletic Bilbaon riveistä. Vielä vajaa vuosi sitten näytti vielä siltä, että Remirolla voisi olla suuri tulevaisuus kasvattajaseuransa Athleticin paidassa.

Athleticin maalivahtisuunnitelmat menivät kesällä 2018 uusiksi, kun ykkösvahti Kepa Arrizabalaga kaupattiin Chelseaan. Aluksi näytti siltä, että uudeksi ykköstorjujaksi ajettaisiin juuri Remiroa, joka oli pelannut vahvan edelliskauden lainalla La Ligaan nousseessa Huescassa.

Remiro ei kuitenkaan suostunut allekirjoittamaan Athleticin kanssa jatkosopimusta, ja siksi mies hyllytettiin loppukauden ajaksi. Edes vaihtopenkille Remiroa ei päästetty. Torjuntavastuun saikin kolme vuotta nuorempi Unai Simón.

Näinpä Remiron sopimus päästettiin kulumaan umpeen, ja 1. heinäkuuta hän pääsee siirtymään Real Sociedadiin ilmaiseksi. Pääsarjadebyyttiään Remiro ei ole vielä tehnyt, mutta vahvat näytöt Huescasta antavat odottaa paljon. Remirolla on myös vuosien kokemus Espanjan nuorisomaajoukkueista.

AS:n mukaan Remirosta leivotaan mitä todennäköisimmin Real Sociedadin ykkösvahti. Taustatukea hän saa kokeneelta Miguel Ángel Moyálta. Viimeiset viisi kautta La Realin ykkösvahtina torjunut Gerónimo Rulli tullaan mitä todennäköisimmin myymään.