James Rodríguez palaa Real Madridin riveihin tänä kesänä, Bayern Münchenin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on vahvistanut.

Rodríguez siirtyi Bundesliiga-seuraan kahden vuoden mittaisella lainasopimuksella kesällä 2017, kun hänen suosionsa madridilaisseurassa lähti laskuun.

Bayern Münchenillä oli mahdollisuus hankkia Rodríguez pysyvästi riveihinsä lainadiilin päätteeksi, mutta Rummeniggen mukaan kolumbialaistaituri ei itse halunnut jäädä.

– Periaatteessa päätös oli jo tehty, koska hän tuli puheilleni ennen kauden päätöstä ja pyysi ettemme aktivoisi optiota [ostaa häntä], Rummenigge kertoi Sport Bildille.

– Option aktivoiminen hänen tahtoansa vastaan ei tietenkään käy järkeen.

Rodríguez pelasi viimeisen kahden kauden aikana yhteensä 67 ottelua Bayern Münchenin paidassa, rekisteröiden nimiinsä peräti 15 maalia ja 20 maalisyöttöä. 27-vuotias keskikenttäpelaaja auttoi Bayernin myös kahteen Bundesliigan mestaruuteen ja Saksan Cupin voittoon.

Rodríguez ei tule todennäköisesti jäämään Real Madridin riveihin ensi kaudeksi, koska espanjalaisseura on halukas myymään hänet eteenpäin. Entinen Real Madrid -valmentaja Carlo Ancelotti on tiettävästi halukas tuomaan hänet Napoliin. (lue lisää)