Walesilaisen jalkapallolegendan Ian Rushin mielestä Real Madridin fanien pitäisi osoittaa suosiota Gareth Balelle eikä kritisoida tätä.

Bale ei tunnu olevan päävalmentaja Zinédine Zidanen suosiossa. AS-lehden tällä viikolla tekemässä kyselyssä 91 prosenttia vastaajista halusi pelaajan lähtevän seurasta.

– Kun katson hänen saavutuksiaan Realissa, ne ovat uskomattomat, enkä tiedä, mitä siellä tapahtuu, Rush kommentoi BBC:n mukaan.

Toistaiseksi Balen leiristä on viestitetty, että miehellä ei ole aikomusta lähteä Bernabéulta. Rushin mukaan näyttää kuitenkin siltä, että Bale jättää madridilaisseuran tänä kesänä – valinta on hänen.

– Loppujen lopuksi hänen on mentävä sinne, mihin hän haluaa. Seurat eivät sano hänelle, mihin pitää mennä. Jos Gareth haluaa pysyä siellä, hän pysyy siellä. Olen kuitenkin varma, että jos hän haluaa palata (Englantiin), moni seura on hänen perässään.

Rushin on vaikea ymmärtää joidenkin Real Madridin kannattajien lähes vihamielistä suhtautumista Baleen.

– Uskon ihmisten näkevän asioita, joita minä itse en ole nähnyt. Heidän pitäisi antaa Gareth Balelle aplodit, koska olin paikalla viime vuonna – hän teki ihmemaalin Liverpoolia vastaan.

– Heti kun hän tuli vaihtopelaajana kentälle, tiesin hänen tekevän maalin, mutta en uskonut hänen tekevän niin hienoa maalia. Heidän pitäisi sanoa hänelle ”Kiitos paljon palveluksistasi”.