Marcan mukaan Valladolid on kiinnostunut Real Madridin Cristosta.

21-vuotias espanjalaishyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella ensimmäiset ottelunsa Real Madridin edustusjoukkueessa. Otteluita kertyi yhteensä neljä ja Copassa Cristo onnistui myös maalinteossa.

Cristo on pelannut kauden pääosin Segunda B:ssä Real Madridin B-joukkueen riveissä. Castillassa kausi on sujunut komeasti. Cristo teki sarjassa 20 maalia ja taistelee B-joukkueen paidassa noususta Segundaan.

Nousukarsinnoissa pelaava Castilla keskittyy tällä hetkellä sarjanousuun, eikä Real Madrid siten suostu neuvottelemaan tällä hetkellä Criston mahdollisesta lainasiirrosta.

Brasilialaislegenda Ronaldon omistama Valladolid on ilmoittanut Real Madridille kiinnostuksestaan Cristoon. Ronaldolla ja Real Madridin seurajohdolla on luonnollisesti loistavat välit keskenään ja lainasiirrosta neuvotellaan sitten, kun Castillan kausi on päättynyt.

Valladolid hankkii ensi kaudeksi ainakin kaksi kärkeä, sillä tällä hetkellä seuralla on vain yksi kärki. Sergi Guardiolan sopimus jatkuu ensi kaudellakin, mutta niin Enes Ünalin kuin Duje Copin lainasopimukset päättyivät kuluneeseen kauteen.

Valladolid onnistui säilyttämään paikkansa La Ligassa.