Levante ja Atlético päättivät La Liga -kauden omalta osaltaan lauantaina.

Kaksikko iski yhteen sarjan päätöskierroksella Valenciassa ja kamppailu päättyi lopulta 2-2 -tasapeliin.

Levante johti ottelua jo kahdella maalilla ja sai pelata miesylivoimalla koko toisen jakson, sillä Ángel Correa sai suoran punaisen kortin toisen puoliskon alussa turhauduttuaan ja potkaistuaan Levanten pelaajaa.

Levante sai otteluun loistavan lähdön. Edellisellä kierroksella sarjapaikkansa varmistanut Levante meni johtoon jo kuudennella minuutilla. Erick Cabaco siirsi komeasti isännät maalin etumatkalle kulmapotkun jälkitilanteesta. Maali oli topparille kauden toinen sarjassa.

Komean kauden pelannut Roger Martí iski Levanten toisen osuman puoli tuntia myöhemmin. Thomas Parteyn harhasyöttö oman boksin edustalla löysi tiensä suoraan Martílle, eikä espanjalainen erehtynyt paikastaan.

Atlético nousi toisella jaksolla vajaamiehisenä tasoihin. Rodrigo ampui Atléticon avausmaalin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä boksin rajalta. Hetkeä myöhemmin Sergio Camello toi Atléticon tasoihin saatuaan pallon varsin onnekkaasti haltuunsa.

Kyseinen maali oli Camellon ensimmäinen La Ligassa. 18-vuotias Atlético-kasvatti pelasi uransa ensimmäisen La Liga -ottelun ja teki samalla ensimmäisellä pallokosketuksellaan debyyttimaalinsa. Huimaa jälkeä Espanjan juniorimaajoukkueissa ja Atléticon reservijoukkueessa tehnyttä Camelloa on luonnehdittu Atléticon junioriakatemian suurimmaksi lupaukseksi vuosikausiin.

Camellosta tuli samalla Atléticon historian kuudenneksi nuorin maalintekijä ja ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt maalintekijä.

Levante-ottelu oli usealle Atléticon seuralegendalle viimeinen ottelu seuran paidassa. Niin Diego Godín, Juanfran kuin Filipe Luískin pelasivat viimeiset ottelut Atléticossa. Kolmikko on kuulunut Diego Simeonen aikakaudella ehdottomiin avainpelaajiin alusta saakka.