Huuhkajien avainpelaaja Robin Lod on onnistunut pitkästä aikaa maalinteossa.

Sporting Gijon kohtasi perjantai-iltana Real Zaragozan kauden kolmanneksi viimeisessä sarjaottelussa Espanjan Segunda Divisionissa. Ottelu päättyi Zaragozan 4-2-voittoon, kun Lod vastasi joukkueensa ainoista maaleista.

[readmore from=Lod-Robin]

Lod vei Sportingin johtoon jo ottelun kahdeksannella minuutilla. Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Uros Djurdjevic keskitti pallon oikealta laidalta rangaistusalueen reunalle, mistä Lod viimeisteli pallon kliinisesti reppuun.

Real Zaragoza tasoitti lukemat hieman ennen puoliaikavihellystä, kun Álvaro Vázquez osui Julian Delmasin syötöstä.

Lod vei Sportingin takaisin johtoon heti toisen puoliajan alussa, kun hän peippasi Zaragozan puolustajat rangaistusalueen sisällä ja tuikkasi pallon taidokkaasti maaliin.

Kyseessä oli Lodin neljäs maali tällä kaudella. Suomalaispelaaja oli vasta neljättä kertaa avauksessa tämän vuoden puolella.

Vieraat eivät kuitenkaan pystyneet pitämään johtoasemastaan kiinni, päästäen Zaragozan kolmesti maalintekoon toisella puoliajalla. Ottelu päättyi Zaragozan voittoon ja Sportingin voitoton putki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi.