Atlético Madridin seurahistorian viidenneksi paras maalintekijä Antoine Griezmann on vahvistanut, että hän ei tule edustamaan nykyistä seuraansa enää ensi kaudella.

Vaikka useat ovat olleet yllättyneitä uutisesta, on hyvä muistaa, että aiheesta on liikkunut huhuja ympäri kevään – oikeastaan ympäri vuoden. Lopputuloksen tietäen voidaan sanoa, että tällä kertaa huhuilla oli selvästi pohjaa.

Spekulaatioissa on siis ehditty jo puhumaan, kenet Atléticon tulisi ostaa, jos Griezmann lähtee. Kevään aikana huhuissa ovat pyörineet muun muassa jo pitkään lähtökuopissa ollut Inter-hyökkääjä Mauro Icardi, Juventuksen argentiinalaistaituri Paulo Dybala, Benfican 19-vuotias sensaatio Joao Félix ja Paris Saint-Germainin Edinson Cavani.

[readmore from=Griezmann-Antoine]

Jälkimmäisenä mainitun Cavanin kohdalla on hyvä muistaa, että Griezmannin seuraava osoite ei vielä ole selvillä. Ei pidetä täysin mahdottomana, että hän matkaisi kotimaahansa PSG:n riveihin ja lähinnä tässä tapauksessa Cavani voisi saapua osana kauppaa. Muuten on vaikea nähdä, että Atlético haluaisi korvata 28-vuotiaan pelaajan 32-vuotiaalla pelaajalla.