Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde etsii yhä kirittäjää Jordi Alballe, joka on joukkueen selkeä ykkösvaihtoehto vasemmaksi laitapuolustajaksi.

Kakkosjoukkueen 19-vuotiaasta Juan Mirandasta on sellaista povattu, mutta nuorukainen on pelannut tällä kaudella ja ylipäätään uransa aikana ykkösmiehistössä vasta neljä ottelua. Toinen vaihtoehto on häntä kaksi vuotta vanhempi, kesällä 21 vuotta täyttävä Marc Cucurella, joka pelaa mainiota kautta lainalla Eibarissa. Cucurella on esiintynyt Barcelonan edustusjoukkueessa kerran, viime kaudella Copa del Reyn ottelussa seitsemän minuuttia Real Murciaa vastaan.

Jos nuoriso-osastolta ei löydy pätevää kirittäjää, on Barcelona tiettävästi valmis katsomaan myös kokeneempia vaihtoehtoja, joista yksi on Bildin mukaan Atlético Madridin Filipe Luís.

Brasilialaispuolustaja Luísin, 33, sopimus Atlétissa päättyy tämän kauden jälkeen. Bild kertoo, että Borussia Dortmund yritti houkutella häntä Saksaan, mutta Luís kieltäytyi tarjouksesta.

Tällä hetkellä kahdeksatta kauttaan Atlétissa pelaava Luís kertoi hiljattain Globoesporten haastattelussa, että hänen prioriteettinsa on solmia uusi sopimus Atléticon kanssa, mutta hän lisäsi myös, että on ”avoin muille tarjouksille”.

Kausi on päättymässä pian, ja Bildin mukaan Luísilla on kaksi vaihtoehtoa. Saksalaislehti kertoo, että ensimmäinen niistä on odottaa Barcelonan tarjousta. Toinen vaihtoehto on palata Brasiliaan, jossa Flamengo olisi huhujen mukaan kiinnostunut värväämään hänet.