AS:n saamien tietojen mukaan Atlético Madrid on päättänyt tavoitella ensisijaisesti Inter Milanin Mauro Icardia, jos Antoine Griezmann tai Diego Costa lähtee seurasta.

25-vuotias argentiinalainen on yksi viime vuosien tehokkaimmista hyökkääjistä Italiassa ja tästä kertoo muun muassa kaksi Serie A:n maalikuninkuutta. Tämä kausi on kuitenkin ollut hänelle hieman vaikeampi, johtuen kentän ulkopuolisista ongelmista Interin kanssa. Hyökkääjä oli muun muassa kuusi viikkoa sivussa joukkueen peleistä.

Vaikeuksista huolimatta Icardi on tehnyt tällä sesongilla 16 maalia ja näyttöjä häneltä löytyy jo niin pitkältä ajalta, että Atlético on valmis häneen panostamaan, jos sen hyökkääjäosastolta lähtee pelaajia kesän aikana.

Griezmannista Atlético haluaa ehdottomasti pitää kiinni ja tällä hetkellä vaikuttaakin siltä, että ranskalaistähti ei ole karkaamassa minnekään. Costan kohdalla tilanne on puolestaan monimutkaisempi. Hänen kautensa on ollut todella vaikea ja useat ovat pohtineet, onko hänen aikansa seurassa ohi (lisää Costan tilanteestä TÄSTÄ).