Ranskalaista keskikenttäpelaajaa Adrien Rabiot’ta pidettiin pitkään tulevana Barcelonan pelaajana. Keskiviikkona 24 vuotta täyttänyt Rabiot on PSG:n oma kasvatti, joka on noussut viime vuosina pariisilaisten runkopelaajaksi. Rabiot ei kuitenkaan ole pelannut joulukuun jälkeen lainkaan, sillä PSG hyllytti pelaajan tämän kieltäydyttyä allekirjoittamasta jatkosopimusta.

Rabiot’n sopimus päättyy tulevana kesänä, joten siirtokorvausta hänestä ei tarvitse maksaa. Neuvottelut Barcelonan kanssa kariutuivat kuitenkin tiettävästi Rabiot’n agentti-äidin kiristyneeseen palkkavaatimukseen. Barcelona myös kiinnitti alkuvuodesta samalle tontille Ajaxista saapuvan Frenkie de Jongin, joten tarve Rabiot’lle on merkittävästi vähentynyt.

Nyt ranskalainen Canal+ kertookin, että Rabiot on siirtymässä Barcelonan arkkivihollisen Real Madridin leipiin. Lähteen mukaan Rabiot ja Real Madrid ovat tehneet jo suullisen sopimuksen siirrosta. Realissa Rabiot pääsee maanmiehensä Zinedine Zidanen valmennukseen.

[readmore from=Rabiot-Adrien]

PSG hyllytti Rabiot’n maaliskuussa myös reservijoukkueen harjoituksista, koska tämä bongattiin yökerhosta samana iltana, kun PSG oli pudonnut Mestarien liigasta Manchester Unitedia vastaan. Rabiot nousi otsikoihin myös viime keväänä, kun hän kieltäytyi paikasta varamieslistalle Ranskan MM-joukkueeseen. A-maaotteluita Rabiot on pelannut kaikkiaan kuusi.

Real Madrid on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan jo aiemmin Éder Militãolla ja Rodrygolla.