Voisiko Real Madrid sittenkin napata Mauro Icardin itselleen?

Real on tiettävästi ollut vahvasti Icardin perässä, kun Cristiano Ronaldon saappaisiin on etsitty täyttäjää. Los Blancos kuitenkin perääntyi takavasemmalle, kun skandaalit Icardin ja hänen agenttinsa Wanda Naran ympärillä alkoivat yltyä.

Nyt madridilaislehti Marca kertoo, että Internazionale haluaisi pitää Icardin riveissään. Hyökkääjä sai palata torstaina joukkueen harjoituksiin noin kuukauden kestäneen karkotuksen jälkeen.

Icardi itse ei kuitenkaan ole erityisen halukas jäämään. Marcan mukaan maaliruiskun todennäköisin osoite on Juventus, mutta Real Madridillakin on vielä sanansa sanottavana.

Kun Zinédine Zidane palkattiin uudestaan Realiin Santiago Solarin tilalle, Zidane tiettävästi neuvotteli itselleen aiempaa suuremman roolin pelaajahankintojen suhteen. Siksi on merkittävää, että Icardi on pelaajana Zidanen mieleen.

Marcan mukaan Icardin saisi tänä kesänä vieläpä alehintaan, noin 50 miljoonalla eurolla. Summa voisi toki nousta bonusten myötä 70-80 miljoonaan.

26-vuotias Icardi on pelannut tällä kaudella 28 ottelua ja iskenyt 15 maalia. Kaiken kaikkiaan Icardi on tehnyt Inter-paidassa 122 maalia pelaamassaan 210 ottelussa.