Zinédine Zidane ja José Mourinho ovat lehtihuhujen mukaan vahvimmin ehdolla Real Madridin seuraavaksi päävalmentajaksi.

Real Madridin ex-puheenjohtaja Ramón Calderón kertoi hiljattain, että Real ja Mourinho ovat jo neuvotelleet portugalilaisen paluusta. Calderónin väitteen vahvisti omalta osaltaan The Telegraph -lehti.

Toisaalta taas madridilaislehti Marca uutisoi, että Zidane olisi Real Madrid -pomo Florentino Pérezin ykkösehdokas Santiago Solarin seuraajaksi. Nyt Calderón on kertonut tuoreimmat tietonsa Zidanen suhteen.

– Tiedän, että keskiviikkoaamuna puheenjohtaja [Pérez] soitti Zidanelle ja pyysi häntä palaamaan. Zidane vastasi kieltävästi, Calderón sanoi BBC Radio 5:n haastattelussa.

– Hän [Zidane] jätti oven auki sille, että hän palaisi kesällä seuraan.

Calderónin tietojen mukaan Zidane ei kuitenkaan ole Pérezin ykkösehdokas.

– Ykkösvaihtoehto on koko ajan ollut Mourinho. Ongelma on se, miten asioita johdetaan. Zidane ja Mourinho ovat täysin erilaisia valmentajia ja heillä on täysin erilaiset pelifilosofiat.

[readmore from=Real-Madrid]

Calderón muisti myös piikitellä Péreziä.

– Ailahteleva ja oikutteleva puheenjohtaja on vienyt meidät tähän pisteeseen. Tässä on nyt se mahdollisuus olemassa, että Mourinho palaa seuraan, mutta mielestäni siinä ei olisi mitään järkeä.

– Tässä vaiheessa kautta kaikki päätökset ovat vääriä, ihan sama mitä tehdään. Veikkaan, että he [Realin seurajohto] odottavat kauden loppuun asti. Mutta tästä tulee hyvin pitkä kolmen kuukauden jakso.