Real Madridissa eletään jännittäviä aikoja juuri nyt.

Päävalmentaja Santiago Solari valmentaa niin sanotusti jatkoajalla, mikäli madridilaislehtiä on uskominen. Seurajohto piti kriisikokouksen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Ajaxille koetun tyrmäystappion jälkeen. Tuossa kokouksessa tiettävästi päätettiin, että Solari saa jatkaa vain, koska parempaa vaihtoehtoa ei juuri nyt ole tarjolla.

Siirtohuhut ovat voimistuneet ja spekulointi seuraavan päävalmentajan nimestä käy kuumana. Aiemmin Realiin on huhuttu voimakkaasti Tottenhamin Mauricio Pochettinoa. Seuran ex-puheenjohtaja Ramón Calderón taas paljasti hiljattain, että Real neuvottelisi José Mourinhon paluusta Bernabéulle.

Nyt Marca kertoo, että Real-pomo Florentino Pérez haluaisi tuoda seuran entisen valmentajan takaisin seuraan. Kyseessä ei kuitenkaan olisi Mourinho, vaan Zinédine Zidane. Zidane siirtyi syrjään kauden 2017-18 päätteeksi. Zidanen seuraajaksi palkattiin Julen Lopetegui, joka korvattiin lokakuussa Solarilla. Solarin alaisuudessa Real putosi viikon aikana Mestarien liigasta ja Copa del Reystä sekä menetti todennäköisesti saumansa La Ligan voittoon.

Marcan mukaan Pérez uskoo, että Zidane olisi taivuteltavissa paluun kannalle.

– Olosuhteet Zidanen mahdollisen paluun suhteen ovat muuttuneet, Marca siteeraa nimetöntä lähdettään seuran sisältä.