Euroopan jalkapalloliitto Uefa tutkii, ottiko Valencian keskikenttäpelaaja Geoffrey Kondogbia tahallaan keltaisen kortin torstaina ottelussa Celticiä vastaan Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kertoo Marca.

Kondogbia sai varoituksen 82. minuutilla pelin viivyttämisestä ja siten korttitilinsä täyteen, joten hän on pelikiellossa toisessa osaottelussa. Kondogbian saadessa varoituksen, ottelu oli jo loppulukemissaan, Valencian 2-0-vierasjohdossa.

Jos Uefa katsoo hänen hakeneen korttia ja pelikieltoa tahallaan, se voi pidentää pannan kahden ottelun mittaiseksi.

Mestarien liigassa nähtiin tällä viikolla vastaava tapaus, kun Real Madridin Sergio Ramos otti varoituksen Ajaxia vastaan ottelun loppuhetkillä. Hän kertoi ottelun jälkeen tv-haastattelussa, että ”haki” korttitilin täyttymiseen johtanutta korttia tahallaan, mutta selvensi myöhemmin, että hän haki rikettä tahallaan, koska kyseessä oli vaarallinen vastahyökkäys.