River Platen keskikenttäpelaaja Exequiel Palacios on yhdistetty vahvasti loppusyksystä lähtien Real Madridiin.

Espanjalaismedioiden mukaan Real Madridin oli määrä jo julkaista Palaciosin siirto Copa Libertadoresin toisen finaalin jälkeen, mutta finaalia siirrettiin väkivaltaisuuksien vuoksi kaksi viikkoa eteenpäin ja seuran suunnitelmat epäonnistuivat.

Argentiinan A-maajoukkueessakin debytoinut Palacios kommentoi ensimmäistä kertaa julkisesti Real Madrid -huhuja ESPN:n haastattelussa.

– On kunnia, että Real Madrid on kiinnostunut minusta. On vaikeaa olla huomaamatta uutisia etenkin sosiaalisessa mediassa. Yritän olla rauhallisena ja nauttia päivittäisestä tekemisestäni. Kaverini haluavat minun jäävän Riveriin, Palacios totesi.

– Kun sitä yrittää rauhoittua, niin ymmärtää kaiken sen, mitä voi tapahtua. Real Madrid on hyvin suuri seura. Olen aina keskittynyt Riveriin. Halusin käyttää mahdollisuuteni hyväksi, nousta ykkösjoukkueeseen ja lopulta avauskokoonpanoon. Onneksi olen onnistunut siinä.

Palacios ei paljastanut aikooko hän siirtyä Real Madridiin, mutta tietää, että perheensä kunnioittaa tulevaa päätöstä.

– Perheeni kunnioittaa päätöstäni, se on varma. Minulle on tapahtunut paljon hienoja asioita hyvin lyhyessä ajassa. Minun on pysyttävä rauhallisena ja nauttia kaikesta tästä, kuukausi sitten Copa Libertadoresin voittanut Palacios kertoi.

River Plate pyytää Palaciosista tiettävästi noin 20 miljoonaa euroa.