Wesley Sneijder ei ole yllättynyt Real Madridin kangerteluista Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen. Syksyllä tehottomuudesta kärsinyt Los Blancos ei ole löytänyt tasaista suorittajaa paikkaamaan portugalilaistähden tekemiä osumia.

Ronaldo siirtyi kesällä yhdeksän vuoden jälkeen Juventukseen.

Real on tehnyt tällä kaudella 16 otteluun 24 maalia. Hyökkääjistä tehokkain Karim Benzema on osunut vain kuudesti.

– Tiesin, että Real oli riippuvainen Ronaldosta. Hän teki aina eron. Se ei siis yllätä minua. Ronaldo kantoi aina joukkuetta selässään. Nyt näyttää myös siltä, että Real oli näkemäni perusteella hänestä riippuvainen, Sneijder totesi Marcalle.

– Jos Realilla olisi hänet, Ajaxin mahdollisuudet laskisivat huomattavasti.

Sneijder edusti sekä Ajaxia että Realia. Joukkueet kohtaavat keväällä Mestarien liigan neljännesvälierissä.