PSG:n ranskalaisen keskikenttäpelaajan Adrien Rabiot’n saapumista Barcelonaan on pidetty yleisesti jo sinettiä vaille varmana siirtona. Nyt matkaan on kuitenkin syntymässä mutkia, sillä Paris Unitedin mukaan Rabiot’n asioita hoitava agentti-äiti Veronique pyytääkin Barcelonalta aiempaa suurempaa korvausta.

Mundo Deportivon mukaan Barcelonan puolelta neuvottelupöydässä istuvan Eric Abidalin kanssa oli jo sovittu 10 miljoonan euron palkasta, mutta nyt Rabiotit vaativat viittä miljoonaa euroa lisää. Tämä on määrä kuitata allekirjoituspalkkiona.

23-vuotiaan Rabiot’n sopimus PSG:n kanssa umpeutuu ensi kesänä, ja koska hänen lähtöään pidetään selviönä, on mies pudotettu edustusjoukkueen ringistä. PSG toivoo saavansa Rabiot’sta viiden miljoonan euron siirtokorvauksen myydessään miehen tammikuussa.

[readmore from=Rabiot-Adrien]

Barcelona on ollut koko ajan eturivin kosiskelija, mutta äidin neuvotteluihin tuoma allekirjoitusbonus saattaa MD:n mukaan avata oven kilpakosijoille. Puhetta on ollut ennen muuta Tottenhamista.

AS:n mukaan tuore käänne saattaa panna Barca-johdon miettimään, sillä Rabiotin käyttäytymisessä nähdään tietynlaista konfliktipotentiaalia.