Wesley Sneijder kasvattajaseuransa Ajaxin mahdollisuuksiin Mestarien liigan pudotuspeleissä. Amsterdamilaisjätti saa neljännesvälierissä vastaansa puolustavan mestarin Real Madridin.

Realilla on epätasainen syksy takana ja joukkue on La Ligassa vasta neljäntenä. Molemmissa seuroissa urallaan pelannut entinen Hollannin maajoukkumies Sneijder uskoo Madrid-kohtaamisen tulevan nyt parhaaseen mahdolliseen paikkaan.

– Ajaxilla on nyt paras aika kohdata Real Madrid. En näe Madridia yhtä vahvana kuin viime vuosina. Ajaxilla on hyvin nuori joukkue, mutta kenenkään ei tulisi aliarvioida heitä. Heillä on paljon laatua pelata todella hyvin, erityisesti kotonaan Amsterdamissa, Sneijder arvioi Marcalle.

– Real Madrid on kaikesta huolimatta suosikki. Jos Ajax saa hyvän tuloksen avausosasta, sitten Realilla voi olla ongelmia. Tämä on hyvä testi todistaa Ajaxin ryhmän laatu. Kohtaamme kolminkertaisen Mestarien liiga -voittajan.

– Real Madrid on eri joukkue europeleissä, mutta uskon Ajaxin voivan edetä seuraavalle kierrokselle.

Madridissa Ajax oli arpana yleisesti mieluisa vastustaja. Sneijderin mukaan Realin ei tule pitää voittoa itsestäänselvyytenä.

– Tietenkin, koska he uskovat Ajaxin olevan samaa tasoa, kuin muutamalla edellisellä kerralla Madridissa. Mutta he eivät ole nyt sama joukkue kuin silloin. Keskimääräinen Real-kannattaja ei myöskään seuraa juurikaan hollantilaista jalkapalloa, eikä tiedä juurikaan Ajaxista.

– Minä tiedän paljon heistä. Tiedän, että heiltä löytyy laadukas kokoonpano.