Borussia Dortmundin 18-vuotias nuorukainen Jadon Sancho on ollut yksi tämän jalkapallokauden suurimmista sensaatioista.

Iästään huolimatta huippulupaus on noussut todella suureen rooliin Bundesliigaa johtavan Dortmundin miehistössä. Hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 24 ottelussa ja tehnyt niissä seitsemän maalia sekä syöttänyt peräti kymmenen osumaa.

Sanchon otteet ovat saaneet Real Madridin kiinnostumaan pelaajasta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, sillä se tarjosi hänelle rahakasta sopimusta jo ennen Dortmund-siirtoa, mutta saksalaisseura sai houkuteltua hänet tarjoamalla suurempaa vastuuta.

Nyt Real Madrid on jälleen alkanut tarkkailemaan Sanchoa ja alkanut valmistelemaan hänestä uutta tarjousta.

Englannin maajoukkueessakin debytoineen nuorukaisen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 70 miljoonaa euroa, mutta tuon ei uskota riittävän lähellekään hänen hankintaansa.

Sanchon sopimus Dortmundin kanssa on voimassa vuoteen 2022 asti.