Real Madridin päävalmentaja Santiago Solari ylisti Gareth Balen esitystä keskiviikkoisessa seurajoukkueiden MM-kisojen välierässä japanilaista Kashima Antlersia vastaan.

Bale vastasi kaikista Madridin maaleista 3-1-voitossa ja johdatti Los Blancosin kilpailun finaaliin, jossa se kohtaa lauantaina arabiemiirikuntalaisen Al Ainin.

Walesilaislaituri on noussut positiivisella tavalla esiin isoissa peleissä. Viime kauden Mestarien liigan loppuottelussa Bale teksi kaksi maalia Madridin voittaessa Liverpoolin 3-1, ja hänet valittiin pelin parhaaksi pelaajaksi.

Solari on tyytyväinen, että hänellä on joukkueessaan pelaaja, joka kykenee omalla panoksellaan ratkaisemaan otteluja.

– Olen iloinen Balen kolmesta maalista sekä joukkueen lujuudesta ja yhtenäisyydestä, kommentoi Solari FourFourTwon mukaan.

– Bale on ottanut kaiken. Hän on ottanut parrasvalon, näyttämön ja maalin. Hän pelasi sensaatiomaisen ottelun. Hän näytti, kuka hän on ja mihin hän pystyy.

– Loppujen lopuksi jalkapalloilija on aina itse vastuussa suorituksestaan.

– Gareth on tuonut Madridille suurta iloa, ja hän on ollut ratkaisevassa roolissa tärkeillä hetkillä, mikä on tärkeä osa jalkapalloa. Jalkapalloa hallitaan maaleilla, ja Bale tekee niitä.