Real Madrid kohtaa seurajoukkueiden MM-kisojen välierässä japanilaisen Kashima Antlersin.

Aasian Mestarien liigan voittanut Antlers kaatoi lauantaina seurajoukkueiden MM-kisojen puolivälierässä meksikolaisen Guadalajaran lukemin 3-2. Guadalajara oli turnauksessa Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen Mestarien liigan voittajana.

Toisessa lauantaina pelatussa puolivälierässä kisojen isäntäjoukkue, arabiemiirikuntalainen Al-Ain päihitti tunisialaisen Espérance de Tunisin, joka voitti tänä vuonna Afrikan Mestarien liigan.

Al-Ain pelaa välierässä argentiinalaista River Platea vastaan. River Plate on turnauksessa Etelä-Amerikan Mestarien liigan voittajana.

Välierät pelataan 18.-19. joulukuuta. Ensin kohtaavat River Plate ja Al-Ain ja seuraavana päivänä Real Madrid ja Kashima Antlers. Finaali pelataan 22. joulukuuta, eli ensi viikon lauantaina, Zayed Sports City Stadiumilla Abu Dhabissa.

Real Madrid ja River Plate aloittavat turnauksen vasta välierävaiheessa. Kisoissa oli mukana myös Oseanian Mestarien liigan voittaja, uusiseelantilainen Team Wellington, joka hävisi ensimmäisellä kierroksella Al-Ainille.

Los Blancos pelaa seurajoukkueiden MM-kisoissa nyt viidettä kertaa. Madrid on kilpailun hallitseva mestari, ja se voitti turnauksen myös vuosina 2014 ja 2016.