Rafael Santos Borré oli voittamassa River Platen kanssa Copa Libertadoresin mestaruutta sunnuntaina Madridissa.

River Plate kukisti finaalissa verivihollisensa Boca Juniorsin jatkoajan jälkeen luvuin 3-1. River eteni voittonsa myötä huomenna alkavaan seurajoukkueiden MM-turnaukseen, jossa se kohtaa todennäköisesti Real Madridin.

Santos Borré ei pelannut sunnuntain toisessa finaalissa minuuttiakaan, mutta pelasi täydet minuutit ensimmäisessä finaalissa. Santos Borré teki myös Riverille äärimmäisen tärkeän maalin Libertadoresin välierien toisen osan lopussa.

Kolumbialaishyökkääjä siirtyi River Plateen Atléticosta ja antoi ymmärtää sunnuntain finaalin jälkeen antamassa haastattelussa, että olisi palaamassa madridilaisseuraan.

– Puhuimme Diego Simeonen kanssa finaalin jälkeen stadionilla. Hän onnitteli minua voitosta ja siitä, miten olen saavuttanut Riverissä. Atlético ja River ovat aloittaneet neuvottelut ja Simeone tietää, mitä hän saa minulta kentällä. Nyt olen Riverissä ja ajattelen pian alkavaa seurajoukkueiden MM-turnausta, Santos Borré totesi Madridissa.

– River ja Atlético ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta. Atlético on tarkkaillut minua siitä lähtien, kun saavuin Riveriin. Se on ollut heille hyvin tärkeää. Tämä on ollut urani paras vuosi.

Santos Borré pelasi lainalla Villarrealissa ennen siirtoaan Buenos Airesin jättiseuraan.