Real Madrid ja Barcelona joutuvat näillä näkymin nuolemaan näppejään, mitä tulee Pedrinhoon.

Lehdet ympäri maailman kertovat, että Corinthiansin 20-vuotias hyökkääjä on valitsemassa Espanjan suurseurojen sijaan Borussia Dortmundin.

Brasilialainen Globo Esporten tietojen mukaan Pedrinhon ja Dortmundin uskotaan jo päässeen sopuun nelivuotisesta sopimuksesta. Syy saksalaisseuran valintaan on tiettävästi se, että siellä tilaisuus läpimurtoon on parempi kuin Realissa tai Barcassa.

Yahoo Esportes ja Bild kertovat, että Dortmund-johto olisi tavannut Pedrinhon edustajineen sãopaulolaisessa ravintolassa. Pedrinhon nykyinen sopimus ulottuu vuoden 2020 loppuun ja siinä on ulkomaisille seuroille 50 miljoonan euron ulosostopykälä. Dortmund on kuitenkin pyrkinyt hinaamaan hintaa alaspäin, ja tällä hetkellä uskotaan että pelaaja voisi siirtyä 25 miljoonan euron korvausta vastaan.

Pedrinho on pelannut tällä kaudella 57 ottelua, joissa tehoja on syntynyt neljän maalin ja viiden maalisyötön verran.