Real Madrid ja River Platen Exequiel Palacios olivat jo päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta.

Siirron oli määrä varmistua Copa Libertadoresin ratkaisevan finaalin jälkeen. Kyseinen finaali siirrettiin lauantailta sunnuntaille ja lopulta hamaan tulevaisuuteen, kun Riverin kannattajat hyökkäsivät Boca Juniorsin pelaajia kuljettaneeseen bussiin.

Copa Libertadoresin toisella finaalilla on kaksi todennäköistä ajankohtaa. Joko ottelu pelataan joulukuun toisena tai kahdeksantena päivänä. Myöhempi vaihtoehto on tällä hetkellä todennäköisempi. Toisen finaalin myöhästyminen on vaikuttanut Real Madridin ajatuksiin siirron suhteen. Real Madrid ei halua odottaa Palaciosia viikkokausia.

River Platen seurapresidentti Rodolfo D’Onofrio varmisti argentiinalaismedioille, että Real Madrid on neuvotellut Riverin kanssa Palaciosin siirrosta. Real Madridin pitää odottaa Palaciosta siirretyn finaalin vuoksi, eikä espanjalaisseura pidä siitä. AS:n mukaan on kuitenkin mahdollista, ettei Copa Libertadoresin ratkaiseva finaali olisi Palaciosin viimeinen kamppailu Riverin väreissä.

River nimittäin pelaa seurajoukkueiden MM-kisoissa, jos voittavat Copa Libertadoresin. Samaisissa seurajoukkueiden MM-kisoissa pelaa myös kilpailun hallitseva mestari Real Madrid. Real Madrid haluaisi Palaciosin edustavan silloin Real Madridia, mutta River ja Palacios eivät suostuisi siihen.

Jos River selviää seurajoukkueiden MM-kisoihin, niin seurojen väliset neuvottelut Palaciosin siirrosta keskeytyisivät melkein kuukaudeksi. Real Madrid toivoo siten, että Boca voittaa Libertadoresin ratkaisevan finaalin.

Lähde: AS