Real Madrid on kunnostautunut viime aikoina nuorten eteläamerikkalaispelaajien hankkimisessa.

Haaviin ovat tarttuneet brasilialaiset lupaukset Vínicius ja Rodrygo. Hyvin todennäköisesti myös River Platen 20-vuotias Exequiel Palacios siirtyy seuraan lauantaina pelattavan Copa Libertadoresin toisen finaalin jälkeen.

SER:n mukaan Real Madrid on aloittanut myös neuvottelut Corinthiansin kanssa Pedrinhon siirrosta. Kyseessä on 20-vuotias oikea laituri, joka kykenee pelaamaan myös keskikentällä ja vasemmassa laidassa. Pedrinho on yksi brasilialaisen jalkapallon lupauksista. Laituri on pelannut 38 ottelua tällä kaudella Corinthiansin ykkösjoukkueen paidassa. Mukaan mahtuu myös kuusi kamppailua Copa Libertadoresissa.

Lähde kertoo Real Madridin tavoittelevan sitä, että siirto saadaan maaliin tammikuun siirtoikkunan aikana. Neuvottelut eivät kuitenkaan ole ainoastaan Real Madridin ja Corinthiansin väliset, sillä myös Ronaldo Nazárion omistama Valladolid on mukana niissä.

Osapuolten tavoite on saada Pedrinho lainalle Valladolidiin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Kyseessä olisi yhden kauden mittainen lainasopimus. Pedrinhon nykyisen sopimuksen ulosostohinta on noin 50 miljoonan euron arvoinen.