Dani Ceballosin poistuminen Betisistä Real Madridiin on aiheuttanut vieläkin polemiikkia Espanjassa – etenkin Sevillassa.

Lupaava keskikenttäpelaaja siirtyi kasvattajaseurastaan Real Madridiin ennen viime kauden alkua noin 20 miljoonalla eurolla. Ceballosin debyyttikausi Real Madridissa meni penkin alle, kun vastuuta ei tullut ja pelaaja myönsi halunneensa palata takaisin Betisiin.

Kuluva kausi on ollut kuitenkin päinvastainen verrattaessa aiempaan. Nyt peliaikaa on tullut ja Ceballos on noussut myös Espanjan A-maajoukkueeseen. Ceballos kritisoi vahvasti Betisiä hiljattain El Chiringuitolle antamassaan haastattelussa.

– Sain itse kaikki p*skat niskaan ja seura pesi kätensä koko tilanteesta.

Ceballos viittasi kommentillaan aikaan, kun hän päätti poistua seurasta, sillä Betis ei tarjonnut hänelle paranneltua jatkosopimusta.

Betisin varapresidentti José Miguel López Catalán ei sen suuremmin pitänyt Ceballosin kommenteista.

– En todellakaan pitänyt niistä. Ne kommentit ovat virheellisiä ja valheellisia. Dani kertoo tarinaa, joka on kaukana totuudesta. Betis saattoi tehdä virheen, kun emme tarjonneet uutta sopimusta kuukausia aiemmin, jossa olisi ollut paljon suurempi ulosostopykälä.

– Ceballos piti meitä kuitenkin pilkkanaan kertoen meille pitkään haluavansa jatkaa ja lopulta hän poistui ajatellen vain itseään eikä seuraa. Ei Ceballos voi julkisesti suudella Betisin logoa ja sanoa olevansa valtava Betisin kannattaja ja myöhemmin laukoa suoranaisia valheita. Paluuta ei ole Betisiin, López Catalán totesi Canal Sur Radiolle.