Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robin Lodin edustama Sporting Gijón jatkaa uudessa komennossa.

Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Gijón kertoi sunnuntaina verkkosivuillaan, että se on antanut kenkää päävalmentajalleen Rubén Barajalle, jonka viimeiseksi otteluksi jäi lauantain 1-2-tappio Real Oviedolle. Baraja aloitti Sportingin käskyttäjänä joulukuussa 2017.

Gijónin kuluva kausi on ollut tuloksellisesti suuri pettymys. Joukkue on Segundassa 14 ottelun jälkeen vasta sijalla 14, ja se on voittanut edellisistä 11 sarjaottelustaan vain yhden.

Sporting Gijón ilmoitti sunnuntaina myös, että vetovastuun joukkueesta ottaa seuran kakkosmiehistöä kesästä 2016 lähtien luotsannut José Alberto López. Hän on toiminut aiemmin myös Sportingin alle 19-vuotiaiden joukkueen päävalmentajana.

Tällä hetkellä Suomen maajoukkueen mukana oleva Lod, 25, siirtyi Sporting Gijóniin kesällä jätettyään kreikkalaisen Panathinaikosin.