Espanjalaismedia Mundo Deportivon mukaan Sevilla suunnittelee tekevänsä tammikuussa tarjouksen Brightonin 27-vuotiaasta Davy Pröpperistä.

Andalusialaisseuralla on hieman miesvajetta keskikentällään, sillä sekä Ibrahim Amadou että Maxime Gonalons ovat tällä hetkellä sivussa loukkaantumisten takia. Pröpper toisi siis lisää leveyttä ja laatua rinkiin.

Sevillassa pelaa jo Pröpperin joukkuekaveri Hollannin maajoukkueesta, Quincy Promes. Seura toivoo, että hän auttaisi houkuttelemaan Brighton-pelaajaa vaihtamaan Englannin kentät Espanjaan.

Pröpper on pelannut Brightonissa kesästä 2017 alkaen. Hän siirtyi seuraan PSV Eindhovenista 13 miljoonan euron siirtokorvauksella. Hollantilainen on kuulunut alkukaudesta joukkueensa avainpelaajiin, sillä hän on pelannut kuuden kierroksen jälkeen lähes täydet minuutit.