Kokenut Espanjan maajoukkueeseen kolmen vuoden tauon jälkeen palannut puolustaja Raúl Albiol tuntee hyvin Juventuksen, sillä hän aloitti jo kuudennen kautensa Serie A:n Napolissa. Vielä paremmin Albiol kuitenkin tuntee Valencian, sillä hän siirtyi seuraan 14-vuotiaana ja pelasi Valencian väreissä La Ligaa neljän kauden ajan vuosina 2005-2009.

Keskiviikkona Valencia saa vieraakseen Mestallalle Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen. Albiol uskoo, että ottelusta tulee Juventukselle kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu.

– Juventus joutuu Mestallalla taatusti koville. Luulen, että Valencialla on hyvät mahdollisuudet voittaa peli kotonaan, Albiol arvelee Valencian kotisivujen haastattelussa.

– Juventus on vaikea vastustaja, joka on vahvistunut tänä kesänä hyvillä pelaajilla. Se on yksi Mestarien liigan suosikeista, mutta etenkin kotikentällään Valencia voi aiheuttaa sille vaikeuksia.

– Valencia on vahvistanut kokoonpanoaan todella hyvin, etenkin hyökkäyksen osalta. Tämä on Marcelinon toinen kausi, joukkuepeli toimii hyvin ja he yltävät varmasti La Ligassa hyvään sijoitukseen, Albiol kehui.