Real Madridin reservijoukkue Castilla voitti sunnuntaina ottelunsa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 3-0-lukemin.

Kentän seuratuin hahmo oli 45 miljoonaa euroa maksanut nuorukainen Vinícius Júnior, joka jäi jälleen edustusjoukkueen kokoonpanon ulkopuolelle.

Real Madrid ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla 20-vuotiaan Cristo Gonzalezin kahdella ja Viníciuksen yhdellä osumalla. Kamppailun jälkeen seura julkaisi Instagram-tilillään videokoosteen 18-vuotiaan brasilialaishyökkääjän huippuhetkistä ja suoritukset ovat varsin vakuuttavia.

Vinícius teki maalinsa suoraan vapaapotkusta, jonka lisäksi videolta näkyy muun muassa hänen soolojuoksunsa, jonka aikana hän ohittaa kolme pelaajaa ja osittain maalivahdinkin ja laukoo pallon ylärimaan.

 

View this post on Instagram

 

💫🔝🔥 WOW! @ViniciusJunior | #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on