Atlético ja Eibar päätyivät tasapeliin La Ligan neljännellä kierroksella Metropolitanolla.

Atlético hallitsi ottelun tapahtumia mielin määrin ja loi kamppailun aikana useita maalintekopaikkoja, mutta Eibarin maalilla loistanut Marko Dmitrovic piti joukkueensa mukana ottelussa aina alusta loppuun saakka.

Dmitrovic pysäytti muun muassa useita Diego Costan maalintekoyrityksiä ja oli ehdottomasti ottelun hahmo.

Eibar järkytti Atlético-kannattajia muutamaa minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Sergi Enrich pääsi laukomaan maalin edestä vieraat johtoon. Paikka oli Eibarin ensimmäinen kunnollinen maalintekopaikka, vaikka vieraat olivatkin osuneet ylärimaan kahdesti aiemmin kaukolaukauksilla.

La Liga -debyyttinsä tehnyt 19-vuotias Borja Garcés pelasti tasapelipisteen Atléticon lisäajan viimeisessä tilanteessa. Pirteästi pelannut nuori hyökkääjä pääsi laukomaan pilkun kohdalta, eikä epäonnistunut yrityksessään.

Atléticolle tasapeli on pettymys. Seura on aloittanut sarjakautensa huonosti. Neljästä ottelusta on kertynyt vain yksi voitto, kaksi tasapeliä ja tappio. Atlético hävisi La Ligan kolmannella kierroksella Celtalle Balaídosilla luvuin 2-0.