Argentiinan maajoukkueen ja Barcelonan entinen kuntovalmentaja Elvio Paolorosso paljastaa Jogo Bonitolle, mitä vuoden 2016 Copa Américan katkeran finaalitappion jälkeen tapahtui.

Barcelonassa kaiken mahdollisen voittaneella Lionel Messillä oli tuolloin mahdollisuus johdattaa Argentiina suurvoittoon aiempien vuosien pettymysten jälkeen, mutta toisin kävi. Chile vei voiton rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

– Pukuhuone Copa Américan jälkeen oli täynnä tuskaa, mutta pahin oli vielä tulossa. Aamukahdelta, enemmän tai vähemmän, menin varustehuoneeseen ja löysin Leon täysin yksin – itkemässä kuin lapsi, joka oli menettänyt äitinsä, Paolorosso kertaa.

– Hän oli suunniltaan, eikä kukaan pystynyt lohduttamaan häntä. Halasin häntä, ja ruikutimme hieman yhdessä. Minulla oli Messi valmennettavanani Barcelonan ja Argentiinan kanssa, ja minulla on esittää hänelle vain kiitollisuuden sanoja. Hän teki aina hyvää yhteistyötä ja huomasi jopa sen, jos kenttä oli kova tai pehmeä.

Messi ilmoitti Chile-tappion jälkeen jättävänsä Argentiinan maajoukkueen, mutta hän pyörsi myöhemmin päätöksensä ja teki paluun.

Lähde: Goal