Real Madridin superlupaus Vinícius Júnior vastasi Real Madrid Castillan molemmista maaleista, kun joukkue pelasi 2-2-tasapelin Atlético Madridin B-joukkuetta vastaan Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

18-vuotias brasilialaishyökkääjä tasoitti ottelun 6. peliminuutilla hienosti pelatun hyökkäyksen päätteeksi. Vajaan puolen tunnin kohdalla hän vei Castillan johtoon laukomalla upean osuman takayläkulmaan noin 20 metristä.

Viníciuksen uskotaan saavan kauden aikana näytönpaikkoja myös Real Madridin edustusjoukkueessa ja tällaiset esitykset auttavat kyseisen asian suhteen. Hänen otteensa tulivat varmuudella huomatuksi, sillä katsomossa istui Los Blancosin päävalmentaja Julen Lopetegui.

Cantera Real Madrid

@lafabricacrm
2-2: El Castilla suma un punto en el Cerro del Espino con una exhibición de @vini11Oficial.

👉 bit.ly/ATMB22Castilla_

#LaFabrica