Malcom ei ole vielä pelannut yhtään virallista ottelua Barcelonan paidassa, mutta nuoresta brasilialaisesta on kovaa vauhtia tulossa melko kiistelty hahmo.

Syy on pitkälti se, että Malcomin piti siirtyä AS Romaan. Kaikki oli tiettävästi sovittu, mutta viime hetkellä Malcom päättikin kurvata Barcelonaan. Roma raivostui ja muun muassa jätti Malcomin nimen pois pelaajalistasta kun joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa.

Nyt Malcomin agentti Leonardo Cornacini on paljastanut, että siirto Barcelonaan olikin kosto Romalle.

– Totuus on se, että me päätimme olla menemättä Romaan, koska he olivat käyttäytyneet huonosti meitä kohtaan, Cornacini sanoi Tuttomercatowebille.

Mielenkiintoista on se, että huono käytös koski nimenomaan Cornacinia eikä Malcomia.

– Olin neuvottelemassa toisen asiakkaani, Daniel Fuzaton, siirtoa, mutta Roma sopikin siirosta toisen agentin kautta. Lyhyesti sanottuna, tässä oli kyse kostosta.

– Ikäväkseni minun on sanottava, että niin se vain on. Roma käyttäytyi huonosti meitä kohtaan kymmenen päivää ennen Fuzaton siirron varmistumista, joten me päätimme käyttäytyä samalla tavalla heitä kohtaan.

– Heidän asenteensa huomioon ottaen päätin yhdessä Malcomin kanssa, ettei meidän kannata mennä Giallorossiin [Romaan]. Nyt Malcom on onnellinen siirryttyään Barcelonaan.

Tarina ei kerro, kumpaan seuraan Malcom itse olisi halunnut siirtyä.