Atlético aloittaa virallisen kautensa ensi viikon keskiviikkona kohdatessaan Real Madridin UEFA Supercupissa Tallinnassa.

Joukkueen harjoitusvahvuuteen liittynyt Saúl on hyvin tyytyväinen siihen, että Jan Oblak jatkaa uraansa Atléticon paidassa. Saúlin mielestä Oblakin menettäminen olisi ollut suurempi takaisku kuin Antoine Griezmannin.

– Mielestäni olisi ollut pahempaa menettää Oblak. Meillä on maailman paras maalivahti. Hän on voittanut kolme vuotta putkeen Zamoran, joka on uskomaton saavutus. Hän kehittyy joka päivä ja se yllättää minua ottaen huomioon hänen tasonsa.

– Hän on nuori ja hänellä on useita vuosia edessään jalkapalloilijana. Parasta on se, että hän vain jatkaa kehittymistä.

Atlético maksoi Oblakista Benficalle 16 miljoonaa euroa kesällä 2014. Oblakilla on Atléticossa enemmän nollapelejä kuin päästettyjä maaleja.