Kuluvan kesän merkillisiin siirtosaagoihin kuuluu nuoren brasilialaislaiturin Malcomin siirto. Bordeaux’ssa tuhoisaa jälkeä tehnyt Malcom oli jo vahvasti matkalla AS Romaan, kunnes Barcelona puuttui viime hetkellä peliin. Roma ehti jo tiedottaa Malcomin saapuneen ikuiseen kaupungiin lääkärintarkastusta varten, mutta Barcelona korotti seuraavana päivänä tarjoustaan ja nappasi brassin Roman nenän edestä (lue lisää).

AS Roma on uhannut Barcelonaa tapauksen johdosta jatkotoimilla, ja osoitti kantansa asiaan myös jättämällä Malcomin kokonaan pois Barcelonan pelaajaluettelosta äskettäisen seurojen välisen harjoituspelin yhteydessä (lue lisää).

[readmore from=Malcom]

Seuraava konkreettinen vastaveto Romalta nähtiin torstaina, kun se ilmoitti palkanneensa uudeksi kaupalliseksi johtajakseen Barcelonan palveluksessa tähän asti olleen Francesco Calvon. Calvo työskenteli Barcelonassa vuodesta 2015. Sitä ennen hän oli ollut muun muassa Juventuksen leivissä.

AS Roma English

@ASRomaEN
#ASRoma has named Francesco Calvo as its new chief revenue officer. The Italian, who joins the club from FC Barcelona, will take up his new role in September.

Full story: bit.ly/2MdCP2f

Jos Roman puheenjohtaja Jim Pallottalta kysytään, Calvon palkkaus on kuitenkin vasta alkua. Roma nimittäin lisäsi twiittinsä Pallottan kipakan kommentin, toki asianmukaisen hymiön kera:

– Tämä ei muuta mitään. Haluamme edelleen Messin!

AS Roma English

@ASRomaEN

AS Roma English

@ASRomaEN
#ASRoma has named Francesco Calvo as its new chief revenue officer. The Italian, who joins the club from FC Barcelona, will take up his new role in September.

Full story: bit.ly/2MdCP2f
Pallotta: “This changes nothing. We still want Messi!” 😂