AC Milan matkustaa parhaillaan Yhdysvaltoihin osallistumaan International Champions Cupiin.

Nikola Kalinic on Milanin matkassa mukana harjoitusturnauksessa, vaikka Kalinic haluaa siirtyä Atléticoon ja on antanut jo sanansa madridilaisseuralle. AC Milan halusi vielä hetki sitten päästä eroon Kalinicista, mutta seuran omistajasekoilut ovat pysäyttäneet siirron.

Atlético ei jaksa Marcan mukaan odottaa Milanin vastausta lainatarjoukseensa ja on kääntänyt katseensa Chelsean Olivier Giroudiin. Englantilaismedioiden mukaan Atlético ja Chelsea aloittivat neuvottelut Giroudin siirrosta viikonloppuna.

Atlético haluaa Giroudin lainalle ensi kaudeksi.

Madridilaislehti sanoo Giroudin nostaneen asemiaan verratessa Kaliniciin, jonka piti siirtyä Atléticoon jo viime viikolla. Kalinicin tilanteen vuoksi myös Kévin Gameiron Valencia-siirto on parhaillaan jäissä.

Atlético myy Gameiron Valenciaan välittömästi, kun uusi kärki saapuu Metropolitanolle. Tällä hetkellä todennäköisin Atléticon uusi kärki on 32-vuotias Giroud.