Kymmenen viimeistä Ballon d’Or-palkintoa eli Kultaista palloa on jaettu tasan Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kesken. Moni on kuitenkin sitä mieltä, että kaksikon ylivalta saattaa vihdoin tänä vuonna murtua. Joidenkin mielestä Real Madridin ja Kroatian Luka Modric on vakavasti otettava voittajaehdokas, ja joidenkin muiden mukaan palkinnon ansaitsisi tällä kaudella sekä Eurooppa-liigan että MM-kisat voittanut Antoine Griezmann.

Tätä mieltä on myös Griezmannin valmentaja Ranskan maajoukkueesta, Didier Deschamps.

– Griezmann on potentiaalinen ehdokas Kultaisen pallon saajaksi. Hän ansaitsee sen. Hän ei ole ainoa, mutta hän kyllä ansaitsee sen, Deschamps totesi AS:n mukaan.

Antoine Griezmann

@AntoGriezmann
Ne lâchez rien !! 🙏🏼💪🏼

Vuonna 2016 Griezmann ylsi jo äänestyksessä sijalle kolme, mutta tuolloin Atlético Madrid hävisi Mestarien liigan loppuottelun ja EM-kisojen maalikuninkaan Griezmannin tähdittämä Ranska EM-loppuottelun. Tämän vuoden finaaleista Griezmannilla on kahden tappion sijasta kaksi voittoa, joten mahdollisuuksien uskotaan olevan nyt toista luokkaa.