Cesc Fàbregas kyseenalaistaa Cristiano Ronaldon maalitehtailun: ”Hänelle on annettava kunniaa, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas ei päässyt mukaan Espanjan MM-ryhmään, mutta hän nauttii kisatunnelmista osana Britannian yleisradion BBC:n asiantuntijatiimiä.

Fàbregasin Espanja pelaa samassa lohkossa kuin Portugali, jonka johtotähti Cristiano Ronaldo on aloittanut kisat ryminällä. Real Madridin hyökkääjä on iskenyt kahdessa ensimmäisessä pelissä neljä maalia, joista kolme tuli juuri Espanjaa vastaan 3-3-tasapelissä.

Chelsea-taituri arvioi Ronaldon pelaamista Venäjällä BBC:n kolumnissaan.

– Ronaldolla on nykyään todella erilainen rooli Portugalin joukkueessa. Hän pysyttelee enimmäkseen kärjessä, eikä häntä näe juoksemassa ympäri kenttää.

– Kun puhutaan maaleista, hän on yksi isoista nimistä, joilla on ollut vahva alku Venäjän MM-kisoissa

Fàbregas kyseenalaisti kuitenkin Ronaldon maalitehtailun.

– Hän pelaa hyvin, mutta jos katsotaan mitä hän hän on tehnyt: hän on tehnyt yhden pilkulta, yhden vapaapotkusta, yhden kulmapotkusta, ja yksi maaleista tuli laukauksesta, joka David De Gean olisi pitänyt torjua.

– Ei voi sanoa, että hän ja Portugali olisivat pelanneet hyviä kombinaatioita tai tiki-taka-jalkapalloa. Ronaldolle on tietysti annettava kunniaa, mutta hänen maalinsa ovat tulleet erikoistilanteista, pilkuista ja virheistä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.