Barcelonan varapuheenjohtajan Jordi Mestren mukaan seurajohto on keskustellut toppari Gerard Piquén kanssa, koska tämä oli osallisena minidokumentissa, jossa Antoine Griezmann ilmoitti jatkavansa Atlético Madridissa.

Piqué omistaa dokumentin tuottaneen Kosmos Studiosin. Moni uumoili Griezmannin siirtyvän Barcelonaan, mutta ranskalainen päätti jatkaa nykyisessä seurassaan.

– Puheenjohtaja kertoi Gerard Piquélle, että tämän mukanaolo oli aiheuttanut yllätyksen sekä levottomuutta seuran sisällä ja Barçan fanien keskuudessa, Mestre kommentoi Barcelonan verkkosivuilla.

Hänen mukaansa seura käsittelee tapausta sisäisesti sekä Piquén että Griezmannin maajoukkuekaverin Samuel Umtitin kanssa, kun nämä palaavat MM-lopputurnauksesta Venäjältä.

– Emme aio antaa muita julkisia lausuntoja tästä asiasta. Prioriteettimme on nyt tehdä töitä sen eteen, että meillä on joukkue, joka tavoittelee jokaista mahdollista titteliä.

Mestre sanoo Barcelonan kunnioittavan Griezmannin päätöstä omasta tulevaisuudestaan.

– Olimme virallisesti informoineet Atlético Madridia siitä, että olemme kiinnostuneita pelaajasta. Barça haluaa pelaajia, jotka ovat sitoutuneita ja haluavat lujasti voittaa täällä kaikissa olosuhteissa.