Liverpoolin tähtipelaaja Mohamed Salah istui espanjalaisen Marca-lehden haastatteluun ja joutui vastaamaan kiperiin kysymyksiin Mestarien liigan finaalin tapahtumista.

Salah joutui jättämään pelin kesken, kun hän loukkaantui kaksinkamppailussa Real Madrid -toppari Sergio Ramosin kanssa. Ramosia on syytetty tilanteesta siitä, että hän olisi tahallaan yrittänyt vahingoittaa Salah’ia.

Salah kuntoutuu tällä hetkellä olkapäävammastaan ja näillä näkymin mies nähdään MM-kisoissa tositoimissa.

– Se on parempi jo. Toivon, että voin pelata turnauksen ensimmäisessä pelissä Uruguayta vastaan, mutta se riippuu siitä, miltä minusta tuntuu pelin lähestyessä, Salah kertoi Marcalle.

Salah myöntää, että loukkaantuminen katkeraan tappioon päättyneessä finaalissa oli miehen uran pahin kolaus. Ramosin syyllisyydestä Salah’in loukkaantumiseen on riittänyt puhetta. Oliko tilanne Salah’in mielestä normaali?

– En tiedä, ehkäpä…

Ramos kertoi oman versionsa tapahtuneesta aiemmin. Topparin mukaan Salah otti häntä kädestä kiinni ja he kaatuivat maahan, jonka jälkeen Salah loukkasi toisen kätensä. Ramos myös sanoi, että jos hänelle olisi käynyt kuten Salah’ille, hän olisi voinut pelata vielä toisenkin puoliajan. Salah’ia Ramosin versio nauratti.

– Sanon vain sen, että se on ihan okei, kun kaveri, joka saa sinut itkemään ensiksi, saa sinut lopulta nauramaan. Ehkä hän olisi voinut myös sanoa minulle, pystynkö pelaamaan MM-kisoissa.

Ramos lähetti viestin Egyptin maajoukkuetähdelle finaalin jälkeen.

– Hän lähetti viestin, mutta en koskaan sanonut hänelle, että se (mitä hän teki) on okei.